Awesome Posted January 30 Share Posted January 30 Доброго дня, данний тогл скіл не працює й взагалі ніяк не впливає на атаку арчерів, навіть проточений на +9 power. Два скріни прикріпив до теми, на одному ввімкнено а на другому ні, перевірте будь-ласка. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerald Posted January 30 Share Posted January 30 3 минуты назад, Awesome сказал: Доброго дня, данний тогл скіл не працює й взагалі ніяк не впливає на атаку арчерів, навіть проточений на +9 power. Два скріни прикріпив до теми, на одному ввімкнено а на другому ні, перевірте будь-ласка. Добрый день. Оно по факту не дает больших цифр. У Вас рандомные криты. Поэтому оно так и кажется. Что ничего не даёт. Для интереса уточню. Но фактически мы не будем увеличивать статы скиллов. Вы сами должны понимать, что лучники на сервере одна из сильнейших проф. Вы посмотрите на скрине, какой ДМГ Вы вносите с критической атаки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awesome Posted January 30 Author Share Posted January 30 (edited) 9 minutes ago, Jerald said: Добрый день. Оно по факту не дает больших цифр. У Вас рандомные криты. Поэтому оно так и кажется. Что ничего не даёт. Для интереса уточню. Но фактически мы не будем увеличивать статы скиллов. Вы сами должны понимать, что лучники на сервере одна из сильнейших проф. Вы посмотрите на скрине, какой ДМГ Вы вносите с критической атаки. Ну, ми тестували і до цього й не раз чув, ще з початку гри на сервері, що тут цей скіл не працює. Якщо так, все ж хотілось би відповідь як тут насправді й чи має сенс проточка. Я не прошу збільшувати стати, й розумію що луки тут сильно лупашать, я констатую факт того, що він не працює й було б добре його пофіксити й усе. Edited January 30 by Awesome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerald Posted January 30 Share Posted January 30 1 час назад, Awesome сказал: Ну, ми тестували і до цього й не раз чув, ще з початку гри на сервері, що тут цей скіл не працює. Якщо так, все ж хотілось би відповідь як тут насправді й чи має сенс проточка. Я не прошу збільшувати стати, й розумію що луки тут сильно лупашать, я констатую факт того, що він не працює й було б добре його пофіксити й усе. Проверили. Работает. То что я Вам и говорил. Из з разброса крита Вы не видите этого. Если смотреть по фикс дамагу, то видно, что он работает! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awesome Posted January 30 Author Share Posted January 30 46 minutes ago, Jerald said: Проверили. Работает. То что я Вам и говорил. Из з разброса крита Вы не видите этого. Если смотреть по фикс дамагу, то видно, что он работает! Дякую за відповідь Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts