Jump to content
ru ru en es

Декілька профілів тату

Recommended Posts

Доброго дня, чи можливо додати хоча два профіля для тату, не зручно переключатись весь час, тату окремо на фарм, файт чи олімп. Тому було б добре мати хоча б два профіля, фарм, олімп

• Like 3

якщо це можливо реалізувати булоб чудово, в плані того що не коли бій міняти тату а перед боєм. бо на пвп  під фул бафом наприклад луку потрібно + стр ставити тату, а на олімп -стр

• Like 2

А в чому мінус, просто цікаво?  В багах, які це може створити, бо в іншому випадку, не бачу чому це проблема, просто люди будуть грати з тату олімпа

Edited by Fatalist
  • Like 1

9 minutes ago, Jerald said:

Доброго дня. Ми цього не робитимемо. Ми розуміємо, які зручності воно дає. Але й певні мінуса теж є.

наприклад  зробити щоб можна було переключати тату тількі в  місті, за межамі міста на арені  неможна цього зробити і все

• Like 1

6 минут назад, Fatalist сказал:

А в чому мінус, просто цікаво?  В багах, які це може створити, бо в іншому випадку, не бачу чому це проблема, просто люди будуть грати з тату олімпа

Я ничего не писал за проблемы. Я написал, что есть минуса. Как пример минимальный. Возможно более сильный игрок может забыть поменять тату и у более слабого противники появляется шанс, чтобы убить его. Это как бафф и расходники в Alt B. Вместо того чтобы улететь в город за этим, игроки делают всё на месте. А так Вам приходится уходить со спота и закупаться, спот могут занять и его нужно потом отбивать. 

Но я Вам точно могу сказать, этого делать не будем.

• Haha 1

1 hour ago, Jerald said:

Я ничего не писал за проблемы. Я написал, что есть минуса. Как пример минимальный. Возможно более сильный игрок может забыть поменять тату и у более слабого противники появляется шанс, чтобы убить его. Это как бафф и расходники в Alt B. Вместо того чтобы улететь в город за этим, игроки делают всё на месте. А так Вам приходится уходить со спота и закупаться, спот могут занять и его нужно потом отбивать. 

Но я Вам точно могу сказать, этого делать не будем.

Сильні можуть і баф не той клацнуть, соски не включить і голі бігати бо через костюм не бачать 😂

Два профілі тату для деяких класів олімперів це разйоб, та й напевне це основний клієнт такої функції, бо більшості класів треба один сетап на pve/pvp.

Якщо для вас є мінусом що будуть перемикати там-сям прямо на споті, то можна ж реалізувати щоб це можна було робити тільки місті? Хоч навіть у НПЦ symbol maker?

• Like 2