Iron Posted July 14 Share Posted July 14 14 hours ago, Ronni said: Как и говорил выйду я за варка заскулят в тик токе чтобы фиксили Классика жанра Я тоже вийду за варка ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Posted July 14 Share Posted July 14 13 hours ago, Ronni said: Когда варк олимпил пол года за вас вам все подходилоа появился на другой стороне скулить сразу.... Короче ребята я вам скажу так если у меня спросят на просторах интерлюда за джанглса и ирон вила то я смело скажу помойки которые дерутся 6 оли фармеров на 1 и ещё и скулят админуу меня все Я памʼятаю якось убив твого тк палом 7 раз підряд ) ти знов хочеш ?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronni Posted July 14 Share Posted July 14 6 минут назад, vaku сказал: Як тут цікаво треба заходити частіше на форум, з моєї памʼяті, я граю тут з серпня 25 року і ее ніразу не апали, з того що казали пацани це те що апали ее до цього але я ще тоді не грав. І з серпня по сьогодні взагалі не трогали ее по балансу, тут я більше чим впевнений. І коли ти мене палом вбивав я тобі хоть щось казав ? Ні нічого тому що пал антиклас, а ось з тк я просто знайшов інший підхід вбивати тебе. А по варку наш Варк же грав і показав вам всім хто такий Варк після того як його підняли і тоді ви всі їх поробили. Але побачимо як ви будете з ее варком справлятись, ось це цікаво) щодо варка я пишу лиш з позиції сх бо я вчора нею був з варком 8 раз ніразу не виграв, + інші профи він ламає тому занадто підняли його. Я завжди на трезву оцінку, раджу і тобі це також застосовувати) Я вам это писал ещё месяц назад когда варк оверу бьёт больше чем Овер варку хотя у овера баф ЭМП и аркана протекшен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Posted July 14 Share Posted July 14 3 hours ago, Ronni said: Претензия в том что опять куча колов потрачено на перекидку пушек а джанглс и ирон вил пишут в тик токе чтобы резали варка Я кажу що він сильний , але різати не обовʼязково нащо я його роблю тоді якщо поріжуть ?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronni Posted July 14 Share Posted July 14 2 минуты назад, Iron сказал: Я кажу що він сильний , але різати не обовʼязково нащо я його роблю тоді якщо поріжуть ?) Хз это уже без меня поплачте больше в тик токе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Posted July 14 Share Posted July 14 14 minutes ago, Ronni said: Хз это уже без меня поплачте больше в тик токе Доречі пал і зараз вбиває еешку як і те просто я на тк забив бо надоїла ) а от варк і овер цікаві тому готуйтесь ) чи тебе більше ніж на два три періоди не вистачає ?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Posted July 14 Share Posted July 14 15 minutes ago, Ronni said: Хз это уже без меня поплачте больше в тик токе Дійсно він і до цього був сильний просто ним в опен ніхто не виходив бо були класи , я давно хотів за варка , але там небезпечний і якось не зручно було відбирати профу у соклана ) а тепер є зелене світло ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronni Posted July 14 Share Posted July 14 30 минут назад, vaku сказал: Як тут цікаво треба заходити частіше на форум, з моєї памʼяті, я граю тут з серпня 25 року і ее ніразу не апали, з того що казали пацани це те що апали ее до цього але я ще тоді не грав. І з серпня по сьогодні взагалі не трогали ее по балансу, тут я більше чим впевнений. І коли ти мене палом вбивав я тобі хоть щось казав ? Ні нічого тому що пал антиклас, а ось з тк я просто знайшов інший підхід вбивати тебе. А по варку наш Варк же грав і показав вам всім хто такий Варк після того як його підняли і тоді ви всі їх поробили. Але побачимо як ви будете з ее варком справлятись, ось це цікаво) щодо варка я пишу лиш з позиції сх бо я вчора нею був з варком 8 раз ніразу не виграв, + інші профи він ламає тому занадто підняли його. Я завжди на трезву оцінку, раджу і тобі це також застосовувати) Изменения на серверах. — На Олимпиаде "Eva's Saint" получили дополнительный буст в виде P.Def (x30 OLD, x300, x30 NEW). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronni Posted July 14 Share Posted July 14 14 августа когда вы заплакали админу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Posted July 14 Share Posted July 14 14 hours ago, darcksday said: ну как самим играть за перебущеные класы так норм было хех Ну я рахую що дестр тут теж супер сильний і завищений але нічого я ж мовчу ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Posted July 14 Share Posted July 14 Гоу нічого не міняти тоді я не проти пристосуюсь ) тільки потім не плачте ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaku Posted July 14 Share Posted July 14 3 minutes ago, Ronni said: Изменения на серверах. — На Олимпиаде "Eva's Saint" получили дополнительный буст в виде P.Def (x30 OLD, x300, x30 NEW). Я ще тоді не грав я почав грати в кінці серпня так що тут не згоден) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaku Posted July 14 Share Posted July 14 3 minutes ago, Ronni said: 14 августа когда вы заплакали админу Я був правий, я почав грати пізніше ближче до кінця тобто ее ще не була тоді на оліку Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronni Posted July 14 Share Posted July 14 Небо говорит что про фикс варка не писали а хотя писали джанглс говорит что п деф ЕЕшке не апали а хотя апали так о чем мне тогда с вами говорить? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaku Posted July 14 Share Posted July 14 1 minute ago, Ronni said: Небо говорит что про фикс варка не писали а хотя писали джанглс говорит что п деф ЕЕшке не апали а хотя апали так о чем мне тогда с вами говорить? Ну ти не вмієш читати, почитай про що я написав що це було до того як ее була взагалі на Олімпі я прийшов вже повноцінно кінець серпня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Posted July 14 Share Posted July 14 On 7/6/2026 at 10:49 AM, Ronni said: Просто админы говорили что не будут больше балансить оли.... Вы даёте буст профам за которые играют Нубы которые плачут что профа ничего не может , а потом за них садиться человек понимающий в оли и становиться ИМБА , Вот пример варк за которого на данном сервере играет нуб Ф1 а завтра сяду я на варка будет фикс варкаММу для чего то нарисовали п дефа как у тк, Пал под иконой зарутил ММа вносит ДПС а он стоит хилиться и захиливает больше чем пал бьёт Был такой игрок сабрина который мог показать за ММа хороший бой без доп п дефов, что будет если за Мм сяду я ,а не нуб Панкрат?ИМБА.... так ти ж багатий чел в тебе стільки мідії що тобі перекинути пару пушок) це я бідолага навіть в іт зайти не можу) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronni Posted July 14 Share Posted July 14 (edited) Й Edited July 14 by Ronni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronni Posted July 14 Share Posted July 14 4 апреля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Posted July 14 Share Posted July 14 12 minutes ago, Ronni said: Небо говорит что про фикс варка не писали а хотя писали джанглс говорит что п деф ЕЕшке не апали а хотя апали так о чем мне тогда с вами говорить? Правильно души цього светра , двоюрідного брата адміна джанглса ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Posted July 14 Share Posted July 14 11 minutes ago, vaku said: Ну ти не вмієш читати, почитай про що я написав що це було до того як ее була взагалі на Олімпі я прийшов вже повноцінно кінець серпня Він мене ігнорує чи що ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Posted July 14 Share Posted July 14 1 minute ago, Iron said: Правильно души цього светра , двоюрідного брата адміна джанглса ) Чітера* 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Posted July 14 Share Posted July 14 Зробіть отражалку авешці таку як в пв ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronni Posted July 14 Share Posted July 14 (edited) 9 минут назад, Iron сказал: Зробіть отражалку авешці таку як в пв ) У пв нет отражалки Edited July 14 by Ronni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Posted July 14 Share Posted July 14 Just now, Ronni said: У пв нет отражалки Ну той скіл як він там називається за який грін просить уже рік ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronni Posted July 14 Share Posted July 14 Гриша то отдельный персонаж л2ейрина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts