perelyak Posted June 5 Share Posted June 5 Ще до мержа серверів вже ніякий таг не міг тримати прайм в 50 людей. Кількість людей на сервері зменшується і не хочеться отримати фріфарм епіка без опозиції. Враховуючи «любов» комюніті одне до одного маємо слабку можливість утворювати альянси. Враховуючи ці факти хотілось би з боку адміністрації отримати кількісні обмеження, що більше б відповідали реальності. Пропоную зменшити можливу кількість людей на один сайд в епікзоні до кількості 30-36 чоловік, можливо також скоригувати хп самих босів під дану кількість. Також пропонував би зменшити кількість кланів в одному альянсі до двох. Зрозуміло, що гравці можуть утворити два «лизосоюзні» сайди і бити виключно третій тим самим болотячи та вбиваючи всім гру, але це вже буде на їх совісті. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerald Posted June 5 Share Posted June 5 8 минут назад, perelyak сказал: Ще до мержа серверів вже ніякий таг не міг тримати прайм в 50 людей. Кількість людей на сервері зменшується і не хочеться отримати фріфарм епіка без опозиції. Враховуючи «любов» комюніті одне до одного маємо слабку можливість утворювати альянси. Враховуючи ці факти хотілось би з боку адміністрації отримати кількісні обмеження, що більше б відповідали реальності. Пропоную зменшити можливу кількість людей на один сайд в епікзоні до кількості 30-36 чоловік, можливо також скоригувати хп самих босів під дану кількість. Також пропонував би зменшити кількість кланів в одному альянсі до двох. Зрозуміло, що гравці можуть утворити два «лизосоюзні» сайди і бити виключно третій тим самим болотячи та вбиваючи всім гру, але це вже буде на їх совісті. Вы лучше дайте ответ, кто будет ходить сейчас против 60-70 игроков? Понятное дело люди не будет ходить. Ещё нужно время чтобы понимать ситуацию. Такое происходит не первый раз. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
НахНах Posted June 5 Share Posted June 5 Всьо не то і все не так, класний сервак!Адміни ЧЬоткі! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAPbIBA Posted June 5 Share Posted June 5 3 часа назад, Jerald сказал: Вы лучше дайте ответ, кто будет ходить сейчас против 60-70 игроков? Понятное дело люди не будет ходить. Ещё нужно время чтобы понимать ситуацию. Такое происходит не первый раз. Можете в эпик зоне,им хоть гремлинов сделать? хоть по ним будут стрелять Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerald Posted June 5 Share Posted June 5 1 час назад, HAPbIBA сказал: Можете в эпик зоне,им хоть гремлинов сделать? хоть по ним будут стрелять Думаю можно 3 агра гремлина с хорошими статами, чтобы убивали с 1го удара! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perelyak Posted June 6 Author Share Posted June 6 14 hours ago, Jerald said: Вы лучше дайте ответ, кто будет ходить сейчас против 60-70 игроков? Понятное дело люди не будет ходить. Ещё нужно время чтобы понимать ситуацию. Такое происходит не первый раз. Питання не дуже відноситься до поста про обмеження, але можу відповісти - був період між 4 та 5 сезонами з кількісною перевагою в 30-40-50 людей в одному з сайдів, при цьому другий сайд виходив на епіки і щось навіть забирав. Та й наприкінці нового 5 сезону теж. Мені здається поки пройде час для понимать ситуацію ще більше людей лівне напевне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunessa Posted June 6 Share Posted June 6 Согласен с автором данной темы. Предлагаю сделать 3 пака в СС и фаниться всем) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
He6o Posted June 6 Share Posted June 6 Для цього нам не потрібна згода адміністрації. Ділимось і фанимось:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perelyak Posted June 6 Author Share Posted June 6 47 minutes ago, He6o said: Для цього нам не потрібна згода адміністрації. Ділимось і фанимось:) 2025 зараз як поділимось 2026 зараз як поділимось 2027 нема кому ділитися 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perelyak Posted June 13 Author Share Posted June 13 On 6/5/2026 at 7:19 PM, Jerald said: Вы лучше дайте ответ, кто будет ходить сейчас против 60-70 игроков? Понятное дело люди не будет ходить. Ещё нужно время чтобы понимать ситуацию. Такое происходит не первый раз. Пройшло десь 3 тижні від злиття, поняли ситуацію? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerald Posted June 13 Share Posted June 13 2 часа назад, perelyak сказал: Пройшло десь 3 тижні від злиття, поняли ситуацію? У Вас очень быстро проходит время :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RespekT Posted June 13 Share Posted June 13 В 06.06.2026 в 15:51, perelyak сказал: 2025 зараз як поділимось 2026 зараз як поділимось 2027 нема кому ділитися Всему своё время 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
НахНах Posted June 13 Share Posted June 13 6 часов назад, RespekT сказал: Всему своё время літо уже,я гадаю що усім вже пох на гру Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronni Posted June 13 Share Posted June 13 Вам ещё год назад говорили делитесь и деритесь.... Буржи ушли .... 2 недели подождали никто не собирал что им тут делать... Так что такое.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronni Posted June 13 Share Posted June 13 Тут сколько я играю на этом сервере есть сторона респекта которая ждёт фана и есть сторона ПЛов которые бегают по серверам ( я Думаю все понимают почему они бегают по серверам) опозиции тут никогда не будет этим людям это не интересно 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perelyak Posted June 14 Author Share Posted June 14 On 6/13/2026 at 12:55 PM, Jerald said: У Вас очень быстро проходит время :). Ну добре, практично 2 тижні а не 3) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perelyak Posted June 14 Author Share Posted June 14 13 hours ago, Ronni said: Вам ещё год назад говорили делитесь и деритесь.... Буржи ушли .... 2 недели подождали никто не собирал что им тут делать... Так что такое.... Кому вам, я з 2 чи 3 сезону до старту 4 сезону нью х30 грав соло і сам писав в чат за зергачі) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RespekT Posted June 14 Share Posted June 14 (edited) 13 часов назад, Ronni сказал: Тут сколько я играю на этом сервере есть сторона респекта которая ждёт фана и есть сторона ПЛов которые бегают по серверам ( я Думаю все понимают почему они бегают по серверам) опозиции тут никогда не будет этим людям это не интересно Мой юный друг. У тебя узкий гругазор, видимо твои розовые очки мешают видеть полной картины ) Так вот , я немного больше тебя тут играю, и видел все события этого сервера. Все союзы, засосы, договорняки, кидалова и пиздабольства. Поэтому расскажу тебе как это выглядет с нашей стороны. Почему когда вы не вывозите, вы сразу начинаете ныть про какую-то делёжку и т.д. ?? Почему когда вас было в 1.5-2 раза больше , вы не заикались про деления ? Какого хуя я должен идти вам на уступки ? Сказать , что нас намного больше? Не скажешь, вас +/- также как и нас. Я не виноват, что ваши продажные паки и кЛы свалили на другой сервер ради пару копеек. Я всегда был за фан, мы много раз проигрывали валакаса, но каждый раз ишли не зависимо от нашего количества. А вы что? Один раз проигрываете и больше не приходите. В этом тоже я виноват? Edited June 14 by RespekT 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronni Posted June 14 Share Posted June 14 Шел 2027 респект скулит что нету фана 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RespekT Posted June 14 Share Posted June 14 44 минуты назад, Ronni сказал: Шел 2027 респект скулит что нету фана Я понял, ты просто тупой. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ded Posted June 14 Share Posted June 14 где фан? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgBoKaT Posted June 16 Share Posted June 16 В 14.06.2026 в 20:51, Ded сказал: где фан? Какой такой фан?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
He6o Posted June 16 Share Posted June 16 Фан... це коли всі бігають, суєтяться, лаються:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgBoKaT Posted June 16 Share Posted June 16 10 часов назад, He6o сказал: Фан... це коли всі бігають, суєтяться, лаються:) Ааааа, давно его не вижел, он потерялся? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perelyak Posted June 16 Author Share Posted June 16 4 hours ago, AgBoKaT said: Ааааа, давно его не вижел, он потерялся? Та ні, на два альянси розділились і є якийсь фан. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts