He6o Posted January 25 Share Posted January 25 Добрий вечір. Зараз у багатьох регіонах України є суттєві проблеми зі світлом ( світло є 3-4 години на добу). А тут грає ком'юніті не лише з України. Враховуючи це, питання суботніх класів стає ще гостріше... Я не прошу їх прибрати повністю . Чи, можливо, їх тимчасово , або прибрати, або обмежити в кількості? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerald Posted January 25 Share Posted January 25 3 часа назад, He6o сказал: Добрий вечір. Зараз у багатьох регіонах України є суттєві проблеми зі світлом ( світло є 3-4 години на добу). А тут грає ком'юніті не лише з України. Враховуючи це, питання суботніх класів стає ще гостріше... Я не прошу їх прибрати повністю . Чи, можливо, їх тимчасово , або прибрати, або обмежити в кількості? Тут нужно думать, как выйти из такой ситуации. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
He6o Posted January 25 Author Share Posted January 25 Хоча б тимчасово зробити обмеження , наприклад , лише 5 боїв в класах. Щоб була можливість в опені наздогнати опонентів в дні, коли є світло. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgBoKaT Posted January 25 Share Posted January 25 У вас 2 очень сильных фармера, которые заьирают почти все профы, а вам все мало) Другим никакх шансов ненадо оставлять, все правильно) А то что проблемы со светом не только у вас, вас не смущает?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgBoKaT Posted January 25 Share Posted January 25 Даже интересно, когда-нибудь тема с переделывание оли под вас закончиться? Сами хотели класовые, мы подстроились, опять все должно быть сделано под вас? Может стоит вам подстроиться хоть раз? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
He6o Posted January 25 Author Share Posted January 25 Ти, мабуть, читати не вмієш?:) Я ж написав, хоча б "ТИМЧАСОВО". Та і бажання тобі щось доводити чи сперечатись у мене немає:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgBoKaT Posted January 25 Share Posted January 25 3 минуты назад, He6o сказал: Ти, мабуть, читати не вмієш?:) Я ж написав, хоча б "ТИМЧАСОВО". Та і бажання тобі щось доводити чи сперечатись у мене немає:) Временно? Самые худшие решения - временные) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RespekT Posted January 25 Share Posted January 25 45 минут назад, AgBoKaT сказал: Даже интересно, когда-нибудь тема с переделывание оли под вас закончиться? Сами хотели класовые, мы подстроились, опять все должно быть сделано под вас? Может стоит вам подстроиться хоть раз? Да не особо вы и построились Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgBoKaT Posted January 25 Share Posted January 25 1 час назад, RespekT сказал: Да не особо вы и построились Как могли) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts