He6o Posted December 21 Share Posted December 21 15 minutes ago, darcksday said: ох пішли фантазії. Манеру спілкування подав твій кл) 40-50% всіх матчів точно ) Це при тому що дестром вбити робу на цих настройках це подвиг) ти пп деревяний) думаю в цьому причина Мій " кл "... Якщо ми "Вікеди" , то ,виходить, Базік? Щось я не бачив тут його повідомлень:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darcksday Posted December 21 Share Posted December 21 (edited) 11 минут назад, vaku сказал: Ти граєш л2 для чого ? Для життя чи що ? Я для фану і коли фарм профи бігають тільки в класи це сюр якийсь от наприклад ти Фром пішов в опен даєш там норм бій це ж круто всі думають як грати проти фра а так тупо бігати в класи це сміх а не гра просто починаєш думати і шукати щось інше де немає такої сміхоти Я за фан, як бігав в опен так і бігаю , в класах заливав тільки фра і то після того як ваші викачали фра і не залишили мені вибору. Просто суть така що коли у вас було менше фармерів - ваші ініціювали класи. Зараз розклад сил змінився і ваші вирішили їх забрати) Чому все має бути як хоче 1 сторона?) Edited December 21 by darcksday Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
He6o Posted December 21 Share Posted December 21 Just now, darcksday said: Я за фан, як бігаю в опен так і бігаю, в класах заливав тільки фра і то після того як ваші викачали фра і не залишили мені вибору. Просто суть така що коли у вас було менше фармерів - ваші ініціювали класи. Зараз розклад сил змінився і ваші вирішили їх забрати) Чому все має бути як хоче 1 сторона?) Можемо зробити як хоче ваша сторона? Хочеш? Буде у вас все- і іт, і олік, і епік. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RespekT Posted December 21 Share Posted December 21 (edited) 3 минуты назад, darcksday сказал: Я за фан, як бігаю в опен так і бігаю, в класах заливав тільки фра і то після того як ваші викачали фра і не залишили мені вибору. Просто суть така що коли у вас було менше фармерів - ваші ініціювали класи. Зараз розклад сил змінився і ваші вирішили їх забрати) Чому все має бути як хоче 1 сторона?) А чему ты решил, что у нас стало больше Фармеров?) как по вашему, сколько на данный момент у нас Фармеров? Просто интересно) Edited December 21 by RespekT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
khds Posted December 21 Share Posted December 21 Ограничьте разрешенное количество ЛСовых нюков для мана бернеров, сумонеров, пересмотрите откат чайника у крафтера, дпс луков. Сделайте ограниченное количество боев в классах, чтоб люди ходили и в меж класс… 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaku Posted December 21 Author Share Posted December 21 1 minute ago, darcksday said: Я за фан, як бігаю в опен так і бігаю, в класах заливав тільки фра і то після того як ваші викачали фра і не залишили мені вибору. Просто суть така що коли у вас було менше фармерів - ваші ініціювали класи. Зараз розклад сил змінився і ваші вирішили їх забрати) Чому все має бути як хоче 1 сторона?) Наскільки я розумію рішення приймалось голосами 2-х сторін більше того у вас є теж декілька рівних фармерів і достатньо не поганих і різні профи і анти класи проф тобто якби їх не було, то було б скучно а так за рахунок цього Гуд фан але класи це ламають якщо збалансувати у вас буде цікавість змінити щось покращити , а так що ви переключились в класи і замість того щоб літати в опен я з 17 до 23 сиджу в класах де тупо дроч класових боїв це що фан ?) я люблю коли різні профи проти кожного по своєму важко 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darcksday Posted December 21 Share Posted December 21 1 минуту назад, He6o сказал: Можемо зробити як хоче ваша сторона? Хочеш? Буде у вас все- і іт, і олік, і епік. можем залишити як є. 2 дні класових це не 6 як колись будо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaku Posted December 21 Author Share Posted December 21 2 minutes ago, khds said: Ограничьте разрешенное количество ЛСовых нюков для мана бернеров, сумонеров, пересмотрите откат чайника у крафтера, дпс луков. Сделайте ограниченное количество боев в классах, чтоб люди ходили и в меж класс… Тобі треба свою профу підбустити і побачиш як буде ДА давати конкуренцію ти просто менше маєш буста і через це тебе вбивають побачиш скоро буде фул ДА і побачиш що вона буде творити але завжди мають бути профи які когось не зможуть вбити наприклад танк рідко зможе вбити кота коня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaku Posted December 21 Author Share Posted December 21 4 minutes ago, darcksday said: можем залишити як є. 2 дні класових це не 6 як колись будо Ясно) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
khds Posted December 21 Share Posted December 21 16 минут назад, RespekT сказал: Именно это я и предлагаю, сократить классы до 1 дня. Думаю достаточно будет ограничить количество боев в классе. Потому, что, реально люди с разным онлайном и возможностями играть.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RespekT Posted December 21 Share Posted December 21 3 минуты назад, khds сказал: Думаю достаточно будет ограничить количество боев в классе. Потому, что, реально люди с разным онлайном и возможностями играть.. Может и так. Как лучше, пусть думают админы. Мы накидали варианты для размышления Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
He6o Posted December 21 Share Posted December 21 4 minutes ago, khds said: Думаю достаточно будет ограничить количество боев в классе. Потому, что, реально люди с разным онлайном и возможностями играть.. Я також за це. 5 боїв в класах обмеження. І всі будуть думати, планувати як краще зробити. Це трохи знецінить класи, а апне Опен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darcksday Posted December 21 Share Posted December 21 4 минуты назад, vaku сказал: Наскільки я розумію рішення приймалось голосами 2-х сторін більше того у вас є теж декілька рівних фармерів і достатньо не поганих і різні профи і анти класи проф тобто якби їх не було, то було б скучно а так за рахунок цього Гуд фан але класи це ламають якщо збалансувати у вас буде цікавість змінити щось покращити , а так що ви переключились в класи і замість того щоб літати в опен я з 17 до 23 сиджу в класах де тупо дроч класових боїв це що фан ?) я люблю коли різні профи проти кожного по своєму важко якщо ти про той час коли ще роні з хамером бігав то такого не буде найближчим часом Дехто пішов на пенсію, дехто на других рейтах грає , іншим набридло. новеньких олімперів майже нема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaku Posted December 21 Author Share Posted December 21 5 minutes ago, khds said: Думаю достаточно будет ограничить количество боев в классе. Потому, что, реально люди с разным онлайном и возможностями играть.. ну такий собі варіант тоді буде більше твінів і будуть переливати з твінів на твінів а потім з тих твінів на основу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
He6o Posted December 21 Share Posted December 21 (edited) 2 minutes ago, darcksday said: якщо ти про той час коли ще роні з хамером бігав то такого не буде найближчим часом Дехто пішов на пенсію, дехто на других рейтах грає , іншим набридло. новеньких олімперів майже нема. Але у вас є "старі", які сильно грають. Той же Мозіла, який пп убиває... Edited December 21 by He6o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaku Posted December 21 Author Share Posted December 21 1 minute ago, darcksday said: якщо ти про той час коли ще роні з хамером бігав то такого не буде найближчим часом Дехто пішов на пенсію, дехто на других рейтах грає , іншим набридло. новеньких олімперів майже нема. Ну так роні ж грає просто перестав на олімп ходити У вас там людей купа а для фану на Олі треба профи бустити вигравати можна тільки якщо буст кращий ну і руки звісно мають бути Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
He6o Posted December 21 Share Posted December 21 2 minutes ago, vaku said: ну такий собі варіант тоді буде більше твінів і будуть переливати з твінів на твінів а потім з тих твінів на основу Це напівміра - і вашим, і нашим:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
He6o Posted December 21 Share Posted December 21 Думаю, достатньо було написано:) Все в руках адміністрації:) Гарного всім дня:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
khds Posted December 21 Share Posted December 21 6 минут назад, vaku сказал: ну такий собі варіант тоді буде більше твінів і будуть переливати з твінів на твінів а потім з тих твінів на основу А смысл? Если основа как и твин может только допустим 5-7 раз сыграть в классах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
He6o Posted December 21 Share Posted December 21 (edited) 3 minutes ago, khds said: А смысл? Если основа как и твин может только допустим 5-7 раз сыграть в классах 5 топ боїв в класах з попаданням на топ твіна = 70 птс Edited December 21 by He6o 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaku Posted December 21 Author Share Posted December 21 3 minutes ago, khds said: А смысл? Если основа как и твин может только допустим 5-7 раз сыграть в классах Ну так злив 3 рази з одного твіна на іншого і так з декількома твінами а потім поздивав з цих твінів на основу цей варіант точно такий собі тільки збільшить кількість твінів Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darcksday Posted December 21 Share Posted December 21 2 минуты назад, He6o сказал: Але у вас є "старі", які сильно грають. Той же Мозіла, який пп убиває... мазіла на крафтьорі) я на дестрах яких повністю вбили як забрали камон крафт і фром. Хто ще?) а ну ще khds який вчиться і сільві яка соло інколи літає Нажаль нема можливості і вільних рук для повноцінного фану на даному етапі Персів хватає Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RespekT Posted December 21 Share Posted December 21 (edited) 5 минут назад, darcksday сказал: мазіла на крафтьорі) я на дестрах яких повністю вбили як забрали камон крафт і фром. Хто ще?) а ну ще khds який вчиться і сільві яка соло інколи літає Нажаль нема можливості і вільних рук для повноцінного фану на даному етапі Персів хватає А чего пони не летает? Его попустили на всех классах и он слился, только в ИТ фармить мобов может.. такой се фермер Edited December 21 by RespekT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RespekT Posted December 21 Share Posted December 21 У вас достаточно Фармеров, не надо прибеднятся. Дарк, пони, мазила, адвокат, кобальт(недоделанный), сильви играет за вашу сторону. И это не все. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaku Posted December 21 Author Share Posted December 21 9 minutes ago, RespekT said: У вас достаточно Фармеров, не надо прибеднятся. Дарк, пони, мазила, адвокат, кобальт(недоделанный), сильви играет за вашу сторону. И это не все. + таргаріан з ними сидить норм пп Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts