LTO Posted May 18 Share Posted May 18 Сбогодні близко 12:40 по києву ми убили РБ Баракеля в чаті одразу жовтим пише ви отримали квест ітем !! і в рюкзаку він теж є !! а от в самій цепочці квеста його нема і я неможу отримати продовження квесту !!! зробіть щось з цим багом !!! е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerald Posted May 18 Share Posted May 18 1 час назад, LTO сказал: Сбогодні близко 12:40 по києву ми убили РБ Баракеля в чаті одразу жовтим пише ви отримали квест ітем !! і в рюкзаку він теж є !! а от в самій цепочці квеста його нема і я неможу отримати продовження квесту !!! зробіть щось з цим багом !!! е Добрый вечер. Вы можете описать цепочку своих действий. Я не понял. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted May 19 Share Posted May 19 15 часов назад, LTO сказал: Сбогодні близко 12:40 по києву ми убили РБ Баракеля в чаті одразу жовтим пише ви отримали квест ітем !! і в рюкзаку він теж є !! а от в самій цепочці квеста його нема і я неможу отримати продовження квесту !!! зробіть щось з цим багом !!! е Доброго дня. Ви били саб-классом? Є скріншоти? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts