Awesome Posted March 4, 2025 Share Posted March 4, 2025 Доброго дня! На багатьох серверах реалізована така штука, як маркери. Найчастіше це зроблено чотирма видами маркерів у вигляді місяця, серця, хрестика тощо. (буває циферками). Суть у тому, що я можу помітити таргети, що цікавлять мене, і відстежувати їх. Це можуть бути як КЛ, ПЛ, Біші, або цікаві для мене ворожі таргети й т.д. Скріншот з іншого сервера, де це реалізовани, прикріпив до теми. Ну і дуже чекаємо на офіційний патч для маркування куполів, заюзів і т.д. для класік клієнту (на інтерлюд таке реалізовано). 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerald Posted March 4, 2025 Share Posted March 4, 2025 11 минут назад, Awesome сказал: Доброго дня! На багатьох серверах реалізована така штука, як маркери. Найчастіше це зроблено чотирма видами маркерів у вигляді місяця, серця, хрестика тощо. (буває циферками). Суть у тому, що я можу помітити таргети, що цікавлять мене, і відстежувати їх. Це можуть бути як КЛ, ПЛ, Біші, або цікаві для мене ворожі таргети й т.д. Скріншот з іншого сервера, де це реалізовани, прикріпив до теми. Ну і дуже чекаємо на офіційний патч для маркування куполів, заюзів і т.д. для класік клієнту (на інтерлюд таке реалізовано). Добрый день. Скоро будет новость. Но не всё реализовано. Зато Вы сможете спокойно играть на классик клиенте! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rand0lf Posted March 4, 2025 Share Posted March 4, 2025 4 часа назад, Awesome сказал: Доброго дня! На багатьох серверах реалізована така штука, як маркери. Найчастіше це зроблено чотирма видами маркерів у вигляді місяця, серця, хрестика тощо. (буває циферками). Суть у тому, що я можу помітити таргети, що цікавлять мене, і відстежувати їх. Це можуть бути як КЛ, ПЛ, Біші, або цікаві для мене ворожі таргети й т.д. Скріншот з іншого сервера, де це реалізовани, прикріпив до теми. Ну і дуже чекаємо на офіційний патч для маркування куполів, заюзів і т.д. для класік клієнту (на інтерлюд таке реалізовано). маркери лишня штука для інтерлюду, як на мене 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awesome Posted March 5, 2025 Author Share Posted March 5, 2025 16 hours ago, Rand0lf said: маркери лишня штука для інтерлюду, як на мене А чим відрізняється Інтерлюд від будь-яких інших хронік в плані маркерів? Принцип ПВП, таргетинг, кількість людей в паках однакова з більш старшими хроніками. Цікава Ваша думка, чому це зайве? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rand0lf Posted March 6, 2025 Share Posted March 6, 2025 22 часа назад, Awesome сказал: А чим відрізняється Інтерлюд від будь-яких інших хронік в плані маркерів? Принцип ПВП, таргетинг, кількість людей в паках однакова з більш старшими хроніками. Цікава Ваша думка, чому це зайве? Маркери спрощують пвп. В нас не сервері їх не буде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts