Awesome Posted March 4 Share Posted March 4 Доброго дня! На багатьох серверах реалізована така штука, як маркери. Найчастіше це зроблено чотирма видами маркерів у вигляді місяця, серця, хрестика тощо. (буває циферками). Суть у тому, що я можу помітити таргети, що цікавлять мене, і відстежувати їх. Це можуть бути як КЛ, ПЛ, Біші, або цікаві для мене ворожі таргети й т.д. Скріншот з іншого сервера, де це реалізовани, прикріпив до теми. Ну і дуже чекаємо на офіційний патч для маркування куполів, заюзів і т.д. для класік клієнту (на інтерлюд таке реалізовано). 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerald Posted March 4 Share Posted March 4 11 минут назад, Awesome сказал: Доброго дня! На багатьох серверах реалізована така штука, як маркери. Найчастіше це зроблено чотирма видами маркерів у вигляді місяця, серця, хрестика тощо. (буває циферками). Суть у тому, що я можу помітити таргети, що цікавлять мене, і відстежувати їх. Це можуть бути як КЛ, ПЛ, Біші, або цікаві для мене ворожі таргети й т.д. Скріншот з іншого сервера, де це реалізовани, прикріпив до теми. Ну і дуже чекаємо на офіційний патч для маркування куполів, заюзів і т.д. для класік клієнту (на інтерлюд таке реалізовано). Добрый день. Скоро будет новость. Но не всё реализовано. Зато Вы сможете спокойно играть на классик клиенте! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rand0lf Posted March 4 Share Posted March 4 4 часа назад, Awesome сказал: Доброго дня! На багатьох серверах реалізована така штука, як маркери. Найчастіше це зроблено чотирма видами маркерів у вигляді місяця, серця, хрестика тощо. (буває циферками). Суть у тому, що я можу помітити таргети, що цікавлять мене, і відстежувати їх. Це можуть бути як КЛ, ПЛ, Біші, або цікаві для мене ворожі таргети й т.д. Скріншот з іншого сервера, де це реалізовани, прикріпив до теми. Ну і дуже чекаємо на офіційний патч для маркування куполів, заюзів і т.д. для класік клієнту (на інтерлюд таке реалізовано). маркери лишня штука для інтерлюду, як на мене 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awesome Posted March 5 Author Share Posted March 5 16 hours ago, Rand0lf said: маркери лишня штука для інтерлюду, як на мене А чим відрізняється Інтерлюд від будь-яких інших хронік в плані маркерів? Принцип ПВП, таргетинг, кількість людей в паках однакова з більш старшими хроніками. Цікава Ваша думка, чому це зайве? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rand0lf Posted March 6 Share Posted March 6 22 часа назад, Awesome сказал: А чим відрізняється Інтерлюд від будь-яких інших хронік в плані маркерів? Принцип ПВП, таргетинг, кількість людей в паках однакова з більш старшими хроніками. Цікава Ваша думка, чому це зайве? Маркери спрощують пвп. В нас не сервері їх не буде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts