Jump to content
ru ru en es

Метки таргетов

Recommended Posts

Доброго дня!

На багатьох серверах реалізована така штука, як маркери. Найчастіше це зроблено чотирма видами маркерів у вигляді місяця, серця, хрестика тощо. (буває циферками). Суть у тому, що я можу помітити таргети, що цікавлять мене, і відстежувати їх. Це можуть бути як КЛ, ПЛ, Біші, або цікаві для мене ворожі таргети й т.д.

Скріншот з іншого сервера, де це реалізовани, прикріпив до теми.

Ну і дуже чекаємо на офіційний патч для маркування куполів, заюзів і т.д. для класік клієнту (на інтерлюд таке реалізовано).

Screenshot_223.jpg

• Like 1
  • Confused 1

11 минут назад, Awesome сказал:

Доброго дня!

На багатьох серверах реалізована така штука, як маркери. Найчастіше це зроблено чотирма видами маркерів у вигляді місяця, серця, хрестика тощо. (буває циферками). Суть у тому, що я можу помітити таргети, що цікавлять мене, і відстежувати їх. Це можуть бути як КЛ, ПЛ, Біші, або цікаві для мене ворожі таргети й т.д.

Ну і дуже чекаємо на офіційний патч для маркування куполів, заюзів і т.д. для класік клієнту (на інтерлюд таке реалізовано).

Screenshot_223.jpg

Добрый день. Скоро будет новость. Но не всё реализовано. Зато Вы сможете спокойно играть на классик клиенте!

• Like 1

4 часа назад, Awesome сказал:

Доброго дня!

Screenshot_223.jpg

маркери лишня штука для інтерлюду, як на мене

• Like 1

16 hours ago, Rand0lf said:

маркери лишня штука для інтерлюду, як на мене

А чим відрізняється Інтерлюд від будь-яких інших хронік в плані маркерів? Принцип ПВП, таргетинг, кількість людей в паках однакова з більш старшими хроніками.

Цікава Ваша думка, чому це зайве?

22 часа назад, Awesome сказал:

А чим відрізняється Інтерлюд від будь-яких інших хронік в плані маркерів? Принцип ПВП, таргетинг, кількість людей в паках однакова з більш старшими хроніками.

Цікава Ваша думка, чому це зайве?

Маркери спрощують пвп. В нас не сервері їх не буде.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...