Jerald Posted February 22 Share Posted February 22 3 минуты назад, Yoric сказал: Зломали всю пати гру, тепер ніхто не хілить і не денсить і сонгить )) тільки шукають як кіл зробити. Тоже норм. Вы всегда сможете 1 персонажа убить и потом играть на пати! Зато так интересней играй. Нужно напрягаться! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoric Posted February 22 Share Posted February 22 5 hours ago, Jerald said: Вы всегда сможете 1 персонажа убить и потом играть на пати! Зато так интересней играй. Нужно напрягаться! Ок. Ви самі зайдіть за сапорт і попробуйте. А не в "інвізі" за топами дивитись. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoric Posted February 22 Share Posted February 22 У мене дружина грає зі мною, на стареькому ноуті, в полі там без лагів вона мене бафає, хілить, все норм. Але коли ТВТ то її бісить вже, бо як я не стараюсь вже їй злитись і то не можу, бо не вспіпаю, мене ложать інші. А вона прям старається когось вбити, навіть на тій грьобаній шилці. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoric Posted February 23 Share Posted February 23 Пишу знову, це просто неможливо когось вбити за ШЕ, міняйте щось. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerald Posted February 23 Share Posted February 23 14 минут назад, Yoric сказал: Пишу знову, це просто неможливо когось вбити за ШЕ, міняйте щось. Почему другие могут, Вы не можете? Почему другие стараются и делают килл? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoric Posted February 23 Share Posted February 23 Так зробіть по демагу, 3-5к і буде норм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerald Posted February 23 Share Posted February 23 17 минут назад, Yoric сказал: Так зробіть по демагу, 3-5к і буде норм Если бы это было возможно, мы бы сделали. Но это, приведёт к плачевным результатам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts