Jump to content
ru ru en es

Лаги сервера + Аксессуар (Шапка Закена на Классік)

Recommended Posts

1. Останнім часом (сказав би з моменту відкриття х1) почалися лаги й фрізи на х30 - вчора (18.01.2025) під час файту на Фрінтеззі взагалі у половини клану було слайдшоу... До відкриття х1 жодного разу не було такого, й все працювало як по маслу. Якщо треба допомогти з пінгами, трейсроутами й т.д. можу допомогти, якщо дасте IP безпосередньо серверу, й прикріплю скріни.

2. Шапка Закена не відображається на Классік клієнті, як у інвентарі так й на персонажі (у інвентарі просо чорний квадрат).

• Thanks 1

5 минут назад, Awesome сказал:

1. Останнім часом (сказав би з моменту відкриття х1) почалися лаги й фрізи на х30 - вчора (18.01.2025) під час файту на Фрінтеззі взагалі у половини клану було слайдшоу... До відкриття х1 жодного разу не було такого, й все працювало як по маслу. Якщо треба допомогти з пінгами, трейсроутами й т.д. можу допомогти, якщо дасте IP безпосередньо серверу, й прикріплю скріни.

2. Шапка Закена не відображається на Классік клієнті, як у інвентарі так й на персонажі (у інвентарі просо чорний квадрат).

Проверим.

40 минут назад, Awesome сказал:

Будет просьба. Нужна будет информация от Вас. В момент лагов. Если можно сразу сообщите! Можете написать в личные сообщения мне. Чтобы я сразу посмотрел. Спасибо.

1 hour ago, Jerald said:

Будет просьба. Нужна будет информация от Вас. В момент лагов. Если можно сразу сообщите! Можете написать в личные сообщения мне. Чтобы я сразу посмотрел. Спасибо.

Без проблем, буду онлайн - під час лагів одразу напишу

19 часов назад, Николай сказал:

так же и на олимпе зависает у всех из за этих лагов норм  и не подирешься сольеш тупо очки и все

В разделе загрузки. Добавлен клан патч. Попробуйте и отпишитесь! Спасибо.

9 hours ago, Jerald said:

В разделе загрузки. Добавлен клан патч. Попробуйте и отпишитесь! Спасибо.

Там тільки для Інтерлюд? Граю на классік

Чи є якесь просування по цій проблемі? Як фрізило так й нічого не змінилось - ба більше, час від часу в масс-пвп зависання на 10-15 секунд, причому це явно не інтернет, бо ми граємо вдвох вдома, й коли у мене все зависає то другий гравець продовжує рухатись й файтитись, а буває навпаки.

1 час назад, Awesome сказал:

Чи є якесь просування по цій проблемі? Як фрізило так й нічого не змінилось - ба більше, час від часу в масс-пвп зависання на 10-15 секунд, причому це явно не інтернет, бо ми граємо вдвох вдома, й коли у мене все зависає то другий гравець продовжує рухатись й файтитись, а буває навпаки.

Скоро будет пробный вариант. Напишем.

• Like 1

В 23.01.2025 в 13:49, Awesome сказал:

Не дуже допомогло 😞 Вечірні прайми у багатьох все ще лагали

Лаги продолжаются? Шапку закена исправили.

19 hours ago, Jerald said:

Лаги продолжаются? Шапку закена исправили.

З шапкою все добре – дякую! Лаги як були так і є (на жаль), вечірні прайми дуже важко грати

По поводу лагов. 
Какой у Вас клиент? Какой провайдер? Какая страна? Где вы находитесь, на каком прокси сидите? 
Эти лаги только во время замесов? Или когда именно? 

Дайте пожалуйста более подробную информацию.

• Thanks 1

6 hours ago, Admin said:

По поводу лагов. 
Какой у Вас клиент? Какой провайдер? Какая страна? Где вы находитесь, на каком прокси сидите? 
Эти лаги только во время замесов? Или когда именно? 

Дайте пожалуйста более подробную информацию.

Вечірні прайми, кожен день в районі 19-22 по Українському часу. В КП жаліються на лаги в Росії, Україні, Литві, Польщі. Лаги більше при скупченні людей, якщо масовий "заміс" то взагалі дуже погано буває стає, потім відпускає. В вказаний час, навіть на фармі фрізить.

Особисто я використовую чистий клієнт Классік закачаний у вас на сайті (хоча у інших фрізить й Інтерлюд), глючить саме конект бо видно, що біжиш а потім телепортуєшся в місце де мав би бути. Вчора на ТВТ взагалі було, так, що тицяєш мишкою в таргет - не обирається, ну думаю візьму інший - через секунду в таргеті попередній обраний.

Проксі не використовую взагалі, з ними й в звичайний час не комфортно.

Edited by Awesome