Awesome Posted January 18 Share Posted January 18 1. Останнім часом (сказав би з моменту відкриття х1) почалися лаги й фрізи на х30 - вчора (18.01.2025) під час файту на Фрінтеззі взагалі у половини клану було слайдшоу... До відкриття х1 жодного разу не було такого, й все працювало як по маслу. Якщо треба допомогти з пінгами, трейсроутами й т.д. можу допомогти, якщо дасте IP безпосередньо серверу, й прикріплю скріни. 2. Шапка Закена не відображається на Классік клієнті, як у інвентарі так й на персонажі (у інвентарі просо чорний квадрат). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerald Posted January 18 Share Posted January 18 5 минут назад, Awesome сказал: 1. Останнім часом (сказав би з моменту відкриття х1) почалися лаги й фрізи на х30 - вчора (18.01.2025) під час файту на Фрінтеззі взагалі у половини клану було слайдшоу... До відкриття х1 жодного разу не було такого, й все працювало як по маслу. Якщо треба допомогти з пінгами, трейсроутами й т.д. можу допомогти, якщо дасте IP безпосередньо серверу, й прикріплю скріни. 2. Шапка Закена не відображається на Классік клієнті, як у інвентарі так й на персонажі (у інвентарі просо чорний квадрат). Проверим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerald Posted January 18 Share Posted January 18 40 минут назад, Awesome сказал: 1. Останнім часом (сказав би з моменту відкриття х1) почалися лаги й фрізи на х30 - вчора (18.01.2025) під час файту на Фрінтеззі взагалі у половини клану було слайдшоу... До відкриття х1 жодного разу не було такого, й все працювало як по маслу. Якщо треба допомогти з пінгами, трейсроутами й т.д. можу допомогти, якщо дасте IP безпосередньо серверу, й прикріплю скріни. 2. Шапка Закена не відображається на Классік клієнті, як у інвентарі так й на персонажі (у інвентарі просо чорний квадрат). Будет просьба. Нужна будет информация от Вас. В момент лагов. Если можно сразу сообщите! Можете написать в личные сообщения мне. Чтобы я сразу посмотрел. Спасибо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awesome Posted January 18 Author Share Posted January 18 1 hour ago, Jerald said: Будет просьба. Нужна будет информация от Вас. В момент лагов. Если можно сразу сообщите! Можете написать в личные сообщения мне. Чтобы я сразу посмотрел. Спасибо. Без проблем, буду онлайн - під час лагів одразу напишу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awesome Posted January 18 Author Share Posted January 18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Posted January 18 Share Posted January 18 попробуйте сейчас сделать полный релогин через любой с прокси, кроме основного Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerald Posted January 19 Share Posted January 19 19 часов назад, Николай сказал: так же и на олимпе зависает у всех из за этих лагов норм и не подирешься сольеш тупо очки и все В разделе загрузки. Добавлен клан патч. Попробуйте и отпишитесь! Спасибо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awesome Posted January 19 Author Share Posted January 19 9 hours ago, Jerald said: В разделе загрузки. Добавлен клан патч. Попробуйте и отпишитесь! Спасибо. Там тільки для Інтерлюд? Граю на классік Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerald Posted January 19 Share Posted January 19 42 минуты назад, Awesome сказал: Там тільки для Інтерлюд? Граю на классік Клан патч для ИЛ. В будущем сделаем и для классик! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awesome Posted January 19 Author Share Posted January 19 Фрізи все ще є, массових ПВП заходів немає, але явно пролагує Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerald Posted January 19 Share Posted January 19 12 минут назад, Awesome сказал: Фрізи все ще є, массових ПВП заходів немає, але явно пролагує Попробуйте через разные прокси! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awesome Posted January 19 Author Share Posted January 19 16 minutes ago, Jerald said: Попробуйте через разные прокси! Пробував, може додайте який Евро проксі? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awesome Posted January 21 Author Share Posted January 21 Чи є якесь просування по цій проблемі? Як фрізило так й нічого не змінилось - ба більше, час від часу в масс-пвп зависання на 10-15 секунд, причому це явно не інтернет, бо ми граємо вдвох вдома, й коли у мене все зависає то другий гравець продовжує рухатись й файтитись, а буває навпаки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerald Posted January 21 Share Posted January 21 1 час назад, Awesome сказал: Чи є якесь просування по цій проблемі? Як фрізило так й нічого не змінилось - ба більше, час від часу в масс-пвп зависання на 10-15 секунд, причому це явно не інтернет, бо ми граємо вдвох вдома, й коли у мене все зависає то другий гравець продовжує рухатись й файтитись, а буває навпаки. Скоро будет пробный вариант. Напишем. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awesome Posted January 23 Author Share Posted January 23 On 1/21/2025 at 4:05 PM, Jerald said: Скоро будет пробный вариант. Напишем. Не дуже допомогло Вечірні прайми у багатьох все ще лагали Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerald Posted January 26 Share Posted January 26 В 23.01.2025 в 13:49, Awesome сказал: Не дуже допомогло Вечірні прайми у багатьох все ще лагали Лаги продолжаются? Шапку закена исправили. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awesome Posted January 27 Author Share Posted January 27 19 hours ago, Jerald said: Лаги продолжаются? Шапку закена исправили. З шапкою все добре – дякую! Лаги як були так і є (на жаль), вечірні прайми дуже важко грати Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Posted January 27 Share Posted January 27 По поводу лагов. Какой у Вас клиент? Какой провайдер? Какая страна? Где вы находитесь, на каком прокси сидите? Эти лаги только во время замесов? Или когда именно? Дайте пожалуйста более подробную информацию. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awesome Posted January 27 Author Share Posted January 27 (edited) 6 hours ago, Admin said: По поводу лагов. Какой у Вас клиент? Какой провайдер? Какая страна? Где вы находитесь, на каком прокси сидите? Эти лаги только во время замесов? Или когда именно? Дайте пожалуйста более подробную информацию. Вечірні прайми, кожен день в районі 19-22 по Українському часу. В КП жаліються на лаги в Росії, Україні, Литві, Польщі. Лаги більше при скупченні людей, якщо масовий "заміс" то взагалі дуже погано буває стає, потім відпускає. В вказаний час, навіть на фармі фрізить. Особисто я використовую чистий клієнт Классік закачаний у вас на сайті (хоча у інших фрізить й Інтерлюд), глючить саме конект бо видно, що біжиш а потім телепортуєшся в місце де мав би бути. Вчора на ТВТ взагалі було, так, що тицяєш мишкою в таргет - не обирається, ну думаю візьму інший - через секунду в таргеті попередній обраний. Проксі не використовую взагалі, з ними й в звичайний час не комфортно. Edited January 27 by Awesome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts