Jump to content
ru ru en es

Хотів написати з приводу луків . Як так може бути шо атак спід у тьомного швидше вилітає чим у хавка (( це ппц , потім юзаеш ульту в драконіку а темний лук у тяжкому , я по ньому б*ю промахи а він попадає і це на ДМ рівний баф ............

Recommended Posts

Хотів написати з приводу луків . Як так може бути шо атак спід у тьомного швидше вилітає чим у хавка (( це ппц , потім юзаеш ульту в драконіку а темний лук у тяжкому , я по ньому б*ю промахи а він попадає і це на ДМ рівний баф ............ а кріт по +6 сету по 9к як грати , ше проблема з твт людина регаеться заходить хтось робить собі 3 кіла ти теж б*еш а він ліває своім твіно і ти лишаєшся без фашок . Шановні ви за це отримуєте гроші давайте трохи слідкуйте за сервако бо це ппц , на мкросні мишки звертаєте увагу на адреналін ні , дивіться бо я буду вас носити по форумах як ви тут працюєте ......

а як ти оприделів що  темний лук  у "тяжкому"  якщо  ти пишеш що це було на дмі, во всіх одинаковий скін. 

Ну по поводу 9к кріти  це ти перегнув якщо ти в драку +6 протів тебе лук   фул заряджений буде давати 7-7,5, єдиний випадок якщо на тобі був ще Хекс тоді да може стількі залетіти.

а що твій клан не дає тобі фашок заробити  це проблема не адміна а твого клану, ви же залітаєте і не бьєте друг друга  білодажки 

1 час назад, npo100ncix сказал:

Хотів написати з приводу луків . Як так може бути шо атак спід у тьомного швидше вилітає чим у хавка (( це ппц , потім юзаеш ульту в драконіку а темний лук у тяжкому , я по ньому б*ю промахи а він попадає і це на ДМ рівний баф ............ а кріт по +6 сету по 9к як грати , ше проблема з твт людина регаеться заходить хтось робить собі 3 кіла ти теж б*еш а він ліває своім твіно і ти лишаєшся без фашок . Шановні ви за це отримуєте гроші давайте трохи слідкуйте за сервако бо це ппц , на мкросні мишки звертаєте увагу на адреналін ні , дивіться бо я буду вас носити по форумах як ви тут працюєте ......

ти сет не думав +9/+10 зробити???

Just now, Ronni said:

Після апа Фра 95% серва бігає на фррах,актуальність інших луків пропала ...так Спід як у хавка тільки б'є на 50% більше

мінуси будуть? 

после переделки скиллов Rapid fire, Dead eye хавк вообще остался без ничего ... ХП, даш? вообще не о чем.... уже тогда нужно было делать чтоб в Snaipе можно было двигаться(как вариант)... 🙄  

но здесь у администрации не получается не когда нормально/равнозначно кому-то, что-то апнуть ... как на крутят через края... 🙈

Мемберс закрий свій гнилий рот , якшо ти не розрізняеш дамаг по тяжкому сету і легкому то офнись і не пиши взагалі ... Тут не було написано до когось принципово але зразу як кажуть на злодію шакпа горить ручками він єбаше )))) Це не тільки ти , там северний хмель і ше пару , притензій до буста нема але проблема в тому шо це вже не х30 а х300  )) 

8 minutes ago, npo100ncix said:

Мемберс закрий свій гнилий рот , якшо ти не розрізняеш дамаг по тяжкому сету і легкому то офнись і не пиши взагалі ... Тут не було написано до когось принципово але зразу як кажуть на злодію шакпа горить ручками він єбаше )))) Це не тільки ти , там северний хмель і ше пару , притензій до буста нема але проблема в тому шо це вже не х30 а х300  )) 

це ти на стільки слабенький що вирішив що це тяж сет  бо бьеш по 3к, одінься  нормально тоді щось  начинай говорити, + до того як писав один із ваших зараз 95% всі фри  і  в ті 95% попадають і  почті весь ваш клан, може там один два мембера  на хавках. хотя ти же не в дупеках зараз 

5 часов назад, khds сказал:

после переделки скиллов Rapid fire, Dead eye хавк вообще остался без ничего ... ХП, даш? вообще не о чем.... уже тогда нужно было делать чтоб в Snaipе можно было двигаться(как вариант)... 🙄  

но здесь у администрации не получается не когда нормально/равнозначно кому-то, что-то апнуть ... как на крутят через края... 🙈

Вы очень плохой лучник хавкей. Извините за правду.

1 minute ago, Jerald said:

Ви дуже поганий лучник хавкей. Вибачте за правду.

ну да він такий собі, коли сам втікає коли двое на одного тоді нападає. один на один  боїться 

7 часов назад, npo100ncix сказал:

1) Вы сравнивали свой буст и буст противника?

2) 9к Вам бъёт лучник фр? Думаю Вы тут очень сильно ошибаетесь.

3) По поводу TvT. Тут очень сложная ситуация. Мы сделали правила. Но ещё ужесточать, это уже будет перебор. Конечно для Main сервера можно повысить кол-во киллов на TvT и CTF. Как Вам такая идея? 🙂